Over Mij

Voor aankleding vanmijn mancave ben ik op zoek naar verzamelitems van de bekende bedrijven uit het oude Breda zoals Oranjeboom,Hero,Lodaline,Teolin,Kwatta,Lonka, Van Molenschot,Etna,Breda Bier,Drie Hoefijzers Bier en Skol. Hier kunt u zien wat ik zoal in mijn bezit heb en of u misschien wat heeft wat u aan wilt bieden.

Oranjeboom Lichtbakje

/
1 Comments
Leuk rond Oranjeboom Lichtbakje wat ik ooit eens gekocht heb via Marktplaats.
You may also like

1 opmerking:

  1. Goedendag , ik momenteel een ORANJEBOOM BIER Lichtreclame te koop staan op Marktplaats : http://www.marktplaats.nl/a/verzamelen/merken-en-reclamevoorwerpen/m1050014753-oranjeboom-bier-lichtreclame.html?c=9b26ed2a557deff636f4f8b9c5b7a618&utm_campaign=CO_Buy_B_Bid_Mail&utm_medium=email&utm_source=systemmail# groet : Selmer

    BeantwoordenVerwijderen

Davadox. Mogelijk gemaakt door Blogger.