Over Mij

Voor aankleding vanmijn mancave ben ik op zoek naar verzamelitems van de bekende bedrijven uit het oude Breda zoals Oranjeboom,Hero,Lodaline,Teolin,Kwatta,Lonka, Van Molenschot,Etna,Breda Bier,Drie Hoefijzers Bier en Skol. Hier kunt u zien wat ik zoal in mijn bezit heb en of u misschien wat heeft wat u aan wilt bieden.

Breda Bier Posters

/
1 Comments

Nieuwe aanwinst kunnen toevoegen aan de verzameling.
Een drieluik van posters gemaakt door Breda Bier.
Hier op werden de biertypes Blond,Bruin en Stout aangeprezen.You may also like

1 opmerking:

  1. Beste,

    Ik ben erg geinteresserd in dit drieluik. Graag zou ik informeren naar de mogelijkheid deze over te nemen of even kort contact te hebben over andere mogelijkheden.

    Helaas werkt het tabblad contact niet meer en kan ik u mail adres niet achterhalen. U kunt contact met mij opnemen via janco.de.roos@hotmail.com.

    Vriendelijke groet,

    BeantwoordenVerwijderen

Davadox. Mogelijk gemaakt door Blogger.