Over Mij

Voor aankleding vanmijn mancave ben ik op zoek naar verzamelitems van de bekende bedrijven uit het oude Breda zoals Oranjeboom,Hero,Lodaline,Teolin,Kwatta,Lonka, Van Molenschot,Etna,Breda Bier,Drie Hoefijzers Bier en Skol. Hier kunt u zien wat ik zoal in mijn bezit heb en of u misschien wat heeft wat u aan wilt bieden.

Emaille Bord De Jong Koffie

/
0 Comments

In Maart was er een veiling in Duitsland waar de oud speler van Ajax/Arsenal/Barcelona Marc Overmars zijn borden verkocht.
Tussen al het geweld van de grote verzamelaars uit Nederland in heb ik toch een mooi bord kunnen bemachtigen.
Het betreft een bord van De Jong Koffie .
De Jong is een telg van de beroemde Douwe Egberts familie die aan het begin van de vorige eeuw naar Breda vertrok vanuit Friesland om daar zijn eigen koffiebranderij te beginnen.
Ik ben ook nog op zoek naar de thee versie van dit bord en de winkelblikken van de Jong (3 versies)You may also like

Geen opmerkingen:

Davadox. Mogelijk gemaakt door Blogger.