Over Mij

Voor aankleding vanmijn mancave ben ik op zoek naar verzamelitems van de bekende bedrijven uit het oude Breda zoals Oranjeboom,Hero,Lodaline,Teolin,Kwatta,Lonka, Van Molenschot,Etna,Breda Bier,Drie Hoefijzers Bier en Skol. Hier kunt u zien wat ik zoal in mijn bezit heb en of u misschien wat heeft wat u aan wilt bieden.

Emaille Thermometer Hero Fruit

/
0 Comments

Afgelopen Maart werd voor de vierde keer alweer de Emaille Borden beurs gehouden in het Zuiderduin hotel in Egmond aan Zee.
Een samenkomst georganiseerd door en voor borden liefhebbers om hun borden daar te kunnen slijten.
Deze keer heb ik daar een emaille thermometer kunnen kopen van Hero.
Ik had er al 2 verschillende in mijn bezit maar dit was de Franse versie die ik nog niet had.You may also like

Geen opmerkingen:

Davadox. Mogelijk gemaakt door Blogger.